Startlister til Super Tirsdag i Aalborg og amatørdag i Lunden

Spar Nord Arena i Aalborg står for næste uges Super Tirsdag, mens der venter en amatørdag i Charlottenlund torsdag. Nu er startlisterne klar. 

Der venter en ganske varieret V65-omgang på tirsdag, når Spar Nord Arena er vært. Der bydes nemlig indledningsvist på et fint 3-års hoppeløb i regi Made In Denmark, og derefter følger løb både med voltestart og autorstart over forskellige distancer - ja, faktisk fra sprint til stayerdistancen. 

Det nævnte sprinterløb er samtidig sidste indledende afdeling i Jockeyløbsserien Børge Vang Christensens Mindelegat, hvor finalen venter på Lunden søndag d. 5. november.

Den dobbelte distance skal gennemføres i stayerløbet, hvor der er meldt heste til start fra begge ender af indtægtskalaen. Fra grundvolten finder vi bl.a. formstærke Starcatcher med to flotte sejre i træk, og i den anden ende af feltet venter Elegant C N med 60 meters tillæg og Ghazi B R med 80 meters tillæg. 

Der er hele 109 heste til start i de ti løb, og dertil mange spændende ungheste i de to prøveløb. Du finder startlisten til Aalborgs Super Tirsdag ved at trykke her

Lunden med amatørdag

Torsdag i den kommende uge er det så Lunden, der står for travløbene. Det sker via fem løb fra kl. 18.30 fordelt med fire amatørløb for sulky og så afsluttende med et montéløb. 

Du finder Lundens startliste ved at trykke her

Fik du læst?

Se flere nyheder