Startlister fredag i Aalborg med kvalifikation til Dansk Avlsløb

I sidste uge blev årets sidste storløb afviklet for de fireårige via Grand Circle Championatet i Skive. På fredag handler det så om kvalifikationen til det sidste storløb for de treårige, hvor Just Hans og co. kæmper om 12 finalepladser hos både hingste/vallakker og hopper. 

Fredag afvikles fire kvalifikationsløb til Dansk Avlsløb på Spar Nord Arena i Aalborg med to prøver for hvert køn, og hvor seks heste er videre til finalerne fra hver prøve.

I praksis er det faktisk kun én hingst/vallak og to hopper, der ikke kommer til finalen, da der samlet er anmeldt 27 heste. Dog er det en betingelse for at kunne starte i finalerne, at hesten har fået noteret tid i kvalifikationen. 

Efter fredagens 7. løb foretages lodtrækningen og tildelingen af startsporene til finalerne, hvor repræsentanter fra de kvalificerede heste skal møde frem i vindercirklen for at deltage i lodtrækningen. Finalerne i Dansk Avlsløb 2023 finder sted ligeledes på Spar Nord Arena søndag 19. november.

Der er yderligere fire løb på programmet, og i et par interessante løb i Liga-serien er der bl.a. gensyn med Moses Di Quattrio og en spændende duel i vente mellem Dorob og D J O'Kay.

Løbsdagen indledes kl. 15.45, og du finder startlisten ved at trykke her

Fik du læst?

Se flere nyheder