Sådan spiller du ansvarligt på heste

Sådan spiller du ansvarligt på heste

Du kan selvfølgelig spille på heste. Det er en del af oplevelsen når man er til hestevæddeløb

 

Væddeløbssport kaldes ofte et vidensspil, men det er faktisk let at komme i gang med, og du behøver ikke have stor viden for at deltage. Men vi har alligevel samlet en masse vendinger og udtryk, som du kan læse herunder.

 

Er du i tvivl om, hvad du skal spille? Find den hest, der appellerer mest til dig, og prøv for eksempel at placere en indsats på den for at komme i gang med at spille i 'Plads' (hvor din hest blot skal være blandt de tre første i mål).

 

Du kan endda tage del i spændingen ved at spille lige op til løbets start. Du kan også udforske andre spiltyper, som Lyn V5 for chancen for at vinde store gevinster. Vi anbefaler de enkle spiltyper for at få dig i gang. 

 

Her kan du læse mere om startlisten.

 

Læs mere herunder om de enkelte typer spil og udtryk i sporten. 

 

At spille på heste er en del af væddeløbsoplevelsen, men vi opfordrer altid til at spille ansvarligt og spil aldrig mere end du har det komfortabelt med at tabe. Beløbet er ikke afgørende for spændingen, og man kan sagtens have en fantastisk væddeløbsoplevelse uden at spille.

Forskellige spiltyper

Spil-ID

Har du planer om at spille på væddeløbsbanen, skal du være opmærksom på følgende lovkrav om Spil-ID:

 

Hvis du kun spiller online på en mobiltelefon (tablet eller computer), så er der ingen krav om brug af Spil-ID.

 

Men det er et nyt lovkrav, at du skal benytte et Spil-ID, når du spiller fysisk hos en forhandler (på en bane eller i en butik).

 

Har du en online spillekonto hos Bet25, så har du allerede et digitalt Spil-ID, som er tilgængeligt på din Bet25-konto under menupunktet ”Spil-ID”.

 

Du skal fremvise dit digitale Spil-ID, hvis du vil spille fysisk på væddeløbsbanen. Pinkoden til dit Bet25 Spil-ID er de sidste 4 cifre i dit CPR-nummer.

 

Ønsker du også et fysisk Bet25 Spil-ID-kort, kan det bestilles på din Bet25-konto.

 

Læs mere om Spil-ID og hvordan du benytter det på Bet25.dk/Spil-ID

Tips og tricks til en god løbsdag!