Sådan spiller du ansvarligt på heste

Spil på heste

Alle kan spille på heste – også selvom, du ikke har stor viden om hestevæddeløb.

Mindsteindsatsen er 10 kr. – så alle kan være med. Find din hest og spil for eksempel en 10’er eller 20’er på den som vinder af løbet eller som plads, hvor din hest ”bare” skal være blandt de tre første over målstregen.

Der findes mange forskellige spilformer, fx V-spil, hvor man kan vinde større gevinster. I baneprogrammet kan du se hestenes seneste resultater og få eksperternes tips.

Bemærk, at spil kun er tilladt for personer over 18 år.

At spille på heste er en del af væddeløbsoplevelsen, men vi opfordrer altid til at spille ansvarligt og spil aldrig mere end du har det komfortabelt med at tabe. Beløbet er ikke afgørende for spændingen, og man kan sagtens have en fantastisk væddeløbsoplevelse uden at spille.

Spar Nord Arena er i tæt samarbejde med den danske spiludbyder Bet25 A/S, som støtter væddeløbssporten i Danmark. Bet25 tilbyder spil til alle løb fra Spar Nord Arena.

Det skal være nemt, sikkert og sjovt at spille med. Find mere information om de forskellige spiltyper samt, hvordan du opretter en konto og spiller på heste hos Bet25 lige her.

Spil-ID

Har du planer om at spille på væddeløbsbanen, skal du være opmærksom på følgende lovkrav om Spil-ID:

 

Hvis du kun spiller online på en mobiltelefon (tablet eller computer), så er der ingen krav om brug af Spil-ID.

 

Men det er et nyt lovkrav, at du skal benytte et Spil-ID, når du spiller fysisk hos en forhandler (på en bane eller i en butik).

 

Har du en online spillekonto hos Bet25, så har du allerede et digitalt Spil-ID, som er tilgængeligt på din Bet25-konto under menupunktet ”Spil-ID”.

 

Ønsker du også et fysisk Bet25 Spil-ID-kort, kan det bestilles på din Bet25-konto.

 

Læs mere om Spil-ID og hvordan du benytter det på 

https://bet25.dk/spilid

Tips og tricks til en god løbsdag!