Travløb

Fredag d. 5. april kl. 15.45 byder vi velkommen til fredagsbar og travløb på Spar Nord Arena.

Fredag d. 5. april byder vi velkommen til fredagsbar og travløb på Spar Nord Arena.

Første travløb starter kl. 15.45, men kom meget gerne før.

Kickstart weekenden med lidt spænding og væddeløbsbanen. Invitér en kammerat på en øl - I vores fredagsbar i spillehallen er der DOUBLE UP på specialøl fra Thisted Bryghus. FÅ TO, BETAL FOR ÉN – KUN 50 KR. 

Dagens sportslige højdepunkt bliver utvivlsomt derbyvinderen Extreme der er tilbage i løbene efter næsten 2 års skadespause. Nu i debut for Flemming Jensen i Travliga 1. Den møder bla. de sæsondebuterende Seven Nation Army og Emoji. Så nu er foråret for alvor på vej, selvom sneen i skrivende stund daler ned 

Læs nærmere om løbsdagen i baneprogrammet, som er tilgængelig ca. 3 dage før løbsdagen. 

ENTRÈ

Voksen kr. 35,- ved online køb. Dørsalgspris kr. 50,-.

Børn u/16 år gratis adgang.

Parkering er gratis.

MAD & DRIKKE

Har I lyst til at tilbringe løbsdagen med både god mad og god udsigt til banen, så book bord i Restaurant "Hos Aaen" på 1. sal. Booking og madbestilling på festeksperten@gmail.com / Ring på 28117578.

Restaurant "Hos Aaen" byder denne løbsdag på enten Steak Bearnaise til 149,- kr. eller Wienerschnitzel til 139,- kr. 

"Travcafeen" i stueetagen byder på en række lækre danske frokostretter til fornuftige priser. Denne løbsdag kan du bl.a. få en klassisk Bøfsandwich eller en dansk bøf med bløde løg, kartofler og sovs. Til børnene har "Travcafeen" gratis slushice og popcorn. 

I kan også tage picnickurven med og nyde jeres medbragte forfriskninger på pladsen udenfor eller indenfor i spillehallen.

FØRSTE GANG PÅ BANEN?
Er det første gang du skal besøge vores væddeløbsbane? Så har du muligvis et hav af spørgsmål. Vi har forsøgt at samle al den information, der er god at have inden første besøg hos os lige her, men du er naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle specifikke spørgsmål til noget.