Vil du mærke suset som hesteejer?

Din hest er kun ét klik væk

Forstil dig en varm sommerdag. En kold drik i hånden. Sommerfugle i maven, der udvikler sig til en boblende glæde, som spreder sig ud i fingerspidserne. En højtaler, hvorfra det lyder, at din hest netop lige har vundet løbet og dagens gevinst.
Dernæst et kærligt omfavn, og før du ved af det, står du i en vindercirkel med euforiske venner og nye bekendte, der alle har det tilfælles, at de er medejere af den samme hest.

Lyder skønt gør det ikke?

Som hesteejer er du sikret en bred pallette af oplevelser. Det skal være sjovt, anderledes og helt specielt at være medejer. Du har også mulighed for at vinde penge på din hest, hvis den klarer sig godt.
I fællesskab med hestens bagland sørger vi for magiske stunder på din lokale bane, hestens hjemmebane eller i en bus på vej ud til en af Danmarks andre travbaner, hvor du ser din hest gå efter sejr.
Fælles for det hele er, - at vi er sammen om hesten.

Alle kan blive ejer. Det kræver ikke et kendskab til sporten, men vi lover dig, at når sæsonen er afsluttet, så har du haft det sjovt og ved, hvad en Sulky er, eller hvad det vil sige at vinde terræn. Og måske dit ejerskab også har medført en økonomisk gevinst.

Læs mere om det at blive andelsejer af en hest, måske den næste store trav- eller galopstjerne. Her kan du også se de mulige heste, og vælge den der passer bedst til dig.

 

Mød Bar Crawl! Vores helt egen banehest i samarbejde med mig&aalborg

Og han kan blive din! 

I et medejerskab får man for alvor lov at mærke spændingen til et løb.

  • Medejerskab af BAR CRAWL (US) i perioden 1. juli 2023 – 30. juni 2024
  • Du får del af evt. økonomiske overskud af vundne præmiepenge
  • Gratis adgang til de væddeløbsbaner hvor BAR CRAWL (US) starter
  • Invitationer til at besøge BAR CRAWL (US) på hendes domicil på Vang Hovedgård, hvor træner Bo Westergaard og personale vil kræse om ejerne.
    (Bo W. Er desuden en af landets absolut bedste trænere! Sidste år vandt han Danmarks absolut største løb: Det danske trav-derby 2022 og DM for trænere 2023 - så det er altså ikke hvem som helst der træner din hest)
Klik her, for at købe din andel!